OM OSS

Vi designar och producerar kläder med en skön passform och grym funktionalitet, kläder som helt enkelt går att använda vid alla sportaktiviteter. Med flera års erfarenhet av elitidrott kan vi bekräfta att bra kläder faktiskt spelar roll. Känner man sig bekväm, ja då höjs prestationen.

Hela vårt utbud består av produkter som är noggrant framtagna för att uppnå krav på kvalitet och funktion. Vi har gjort analyser för att kunna få fram produkter som ger fri rörlighet och andas även under intensiv aktivitet.

Funktionalitet och bekvämlighet är inte allt, design och stil har en stor påverkan på hur man känner sig i kläderna. Vi kombinerar stilrena färger med välplanerade detaljer som ger dig en exklusiv känsla.

Som de padelälskare vi är så vill vi bidra med kläder som lämpar sig för alla, både nybörjare och elitspelare. Vi vill ge dig möjligheten att bära kläder som passar lika bra på som utanför banan.

Vi arbetar endast med fabriker som är anslutna till amfori BSCI som arbetar globalt för hållbara arbetsvillkor. Amfori BSCI är baserat på internationella konventioner och FN:s principer för mänskliga rättigheter.

WE BRING SWEDISH DESIGN TO THE GAME

Fredrik ”Bella” Berglund & Lasse Nilsson

Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla