Padelkeps

Hos oss hittar du funktionella padelkeps för både dam och herr som passar perfekt på och utanför banan.

 

padelkeps för herr och dam

Med våra padelkepsar för herrar och damer vill vi bidra till en bekvämlighet både på och utanför banan. Våra padelkepsar passar även på och utanför banan. Vi rekommenderar att du också bär en snygg padelväska som du kan matchar med din outfit, på så sätt visar du att du är en riktigt stor padelspelare.

PADELKLÄDER DÄR STIL MÖTER SPORT

Bakom 1809 From Sweden to Padel finns många år inom elitidrott på hög nivå och vi står fast beslutna vid att hur du känner dig i din outfit är en viktig del för hur du presterar på banan. Racketsporter generellt har alltid haft en elegant och stilren look, vilket också är någonting vi har i åtanke vid vår designprocess. Vi vill behålla elegansen men samtidigt mixa till det med snygga detaljer och hög funktionalitet som ger dig en unik känsla. Med en outfit från 1809 ska du känna dig bekväm, snygg och redo att ta hem vinsten!

Glöm inte tillbehören

Vare sig om du är elitspelare eller amatör får du inte glömma bort dina tillbehör till matchen, detta kan resultera irationen inom laget och motspelare. Vi på 1809 erbjuder padeltillbehör online, vi har padelväskor, padelbollar, kepsar, lindor, sockar och svettband i både svart och vit

Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla