Padelkläder för herr

Hos oss hittar du funktionella padelkläder för herr och dam som passar perfekt under träningspasset eller för att bibehålla värmen mellan matcherna. Våra padelkläder är designade med en passform som är modifierad efter dina rörelsemönster vilket ger en frihet och komfort på banan.

 

NOGGRANT FRAMTAGNA PADELKLÄDER FÖR HERR

Med våra padelkläder för herrar vill vi bidra till en bekvämlighet samt frihet både på och utanför banan. Genom tester och analyser har vi fått fram kläder som tillåter hög intensitet och mångsidiga rörelser padelkläder som helt enkelt sitter skönt på kroppen och ger dig bästa förutsättningarna! Våra kläder passar även på och utanför bannan. Vi rekommenderar att du också bär en snygg padelväska som du kan matchar med din outfit, på så sätt visar du att du är en riktigt stor padelspelare. 

PADELKLÄDER DÄR STIL MÖTER SPORT

Bakom 1809 From Sweden to Padel finns många år inom elitidrott på hög nivå och vi står fast beslutna vid att hur du känner dig i din outfit är en viktig del för hur du presterar på banan. Racketsporter generellt har alltid haft en elegant och stilren look, vilket också är någonting vi har i åtanke vid vår designprocess. Vi vill behålla elegansen men samtidigt mixa till det med snygga detaljer och hög funktionalitet som ger dig en unik känsla. Med en outfit från 1809 ska du känna dig bekväm, snygg och redo att ta hem vinsten!

Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla